exclusieve auto's

Oldtimer Tour Kraalberg

Exclusieve auto's

 

De eerste exclusieve auto die is toegezegd is binnen. Het betreft een Jaguar XK 140 uit 1956.

 

De Jaguar XK 140 is een 2 persoons roadster welke in Coventry, Engeland werd geproduceerd tussen 1954 en 1957. Het was de opvolger van de XK 120 en de voorloper van de XK 150. De auto is voorzien van een 6 cylinder lijn motor met een inhoud van 3442 cc, welke 190 pk (142 Kw) levert bij 5.500 toeren en een koppel van 285 Nm bij 2500 toeren. Daarmee was een acceleratie van 0 naar 100 km/h mogelijk onder de 10 sec. wat voor die tijd uitzonderlijk was. De top ligt tegen de 200 km/h. De auto is voorzien van een 4 versnellingsbak, maar was optioneel ook verkrijgbaar met een automatische transmissie (3 bak met overdrive). Van dit model (drop head) zijn er wereldwijd 2.793 gebouwd.

Nog meer exclusieve auto's:

 

We zijn in gesprek met enkele eigenaren om hun bijzondere automobiel voor het goede doel op het evenement te tonen. Bezoekers kunnen de auto's gratis komen bewonderen. Wanneer u een ritje zou willen maken in één van deze zéér exclusieve auto's, vragen wij u om een donatie aan het goede doel. Om u een indruk te geven waar we aan denken ziet u hieronder een impressie van een aantal auto's. Zodra we een toezegging hebben zal dat hier op de site worden vermeld.

Zodra de auto's definitief zijn toegezegd geven we ze hieronder weer.

Uw auto beschikbaar stellen voor het goede doel?

Bent u in het bezit van een exdclusieve auto en draagt u graag bij aan ons goede doel? Vindt u het niet erg om op zaterdag 26 september tussen 12.00 en 15.00 uur de auto op het evenemententerrein tentoon te stellen? Meldt u zich dan aan door een mail te sturen naar: info@heindekoning.nl

Wij nemen dan contact met u op en kijken of u zelf wat wilt vertellen over uw auto en of het mogelijk is dat geïnteresseerde, tegen een donatie aan het goede doel, als bijrijder een ritje mogen maken in uw auto.

Donateurs 2017:

 

Voor de 2017 Oldtimer Tour hebben we de volgende donateurs aan ons weten te binden, waar we zeer erkentelijk voor zijn:

Copyright © All Rights Reserved