Onze sponsoren 2018

Oldtimer Tour Kraalberg 21 september 2019

editie 28

Mede dankzij onze trouwe sponsoren kunnen wij elk jaar een prachtig bedrag aan het goede doel schenken. De elektrische automarkt is altijd druk bezocht en ieder jaar melden zich weer nieuwe elektrische intiatieven aan. Gedurende de middag komen alle deelnemers aan en wordt het genot van een hapje en een drankje alle prachtige auto's bekeken.


Restaurant 't Ambachtshuys verzorgde, in combinatie met slagerij Tol, heerlijke broodjes vers van de barbeque. Wine Bar Mendoza is al vele jaren trouwe sponsor van het bier.


De nieuwste elektrisch modellen van onder andere BMW via Breeman, Volkswagen via De Koning, Jaguar via Breeland en Hyundai via Van de Well zijn in volle glorie te bewonderen. Ook de prachtige elektrische fietsen van allerlei merken via Hordijk Tweewielers vinden vele geïntereseerden. Daarnaast zijn er altijd bijzondere nieuwe elektrische initiatieven aanwezig van bijvoorbeeld de TUE Delft en de elektrische stadsauto Biro.


Ook hebben wij een trouwe schare groep van vaste sponsoren welke ieder jaar weer hun financiële bijdrage leveren aan het goede doel. Veel van deze sponsoren nemen ook graag deel in de tocht met een fraaie klassieker.

Copyright Lc Rotterdam-Kraalberg 2019 ©  All Rights Reserved