Onze sponsoren 2017

Mede dankzij onze trouwe sponsoren kunnen wij elk jaar een prachtig bedrag aan het goede doel schenken. De elektrische automarkt is altijd druk bezocht en ieder jaar melden zich weer nieuwe elektrische intiatieven aan. Gedurende de middag komen alle deelnemers aan en wordt het genot van een hapje en een drankje alle prachtige auto's bekeken.

 

De nieuwste elektrisch modellen van onder andere BMW via Breeman, Volkswagen via De Koning en Tesla zijn in volle glorie te bewonderen. Ook de prachtige elektrische fietsen van allerlei merken via Hordijk Tweewielers vinden vele geïntereseerden. Daarnaast zijn er altijd bijzondere nieuwe elektrische initiatieven aanwezig van bijvoorbeeld de TUE Delft en de elektrische stadsauto Biro.

 

De afgelopen jaren hebben de Vleesschmeesters met hun kenmerkende kwaliteitshamburgers ervoor gezorgd dat niemand met een lege maag naar huis ging.

 

Daarnaast hebben wij een trouwe schare groep van vaste sponsoren welke ieder jaar weer hun financiële bijdrage leveren aan het goede doel. Veel van deze sponsoren nemen ook graag deel in de tocht met een fraaie klassieker.

Donateurs:

 

Voor de 2018 hebben de volgende sponsoren hun bijdrage aan Support Casper en de Oldtimer Tour toegezegd:

Copyright © All Rights Reserved