Het goede doel

Oldtimer Tour Kraalberg 21 september 2019

editie 28

Lionsclub Rotterdam Kraalberg heeft zich ten doel gesteld om het Familiehuis Daniel den Hoed te ondersteunen in het ter beschikking stellen van gastenkamers voor familieleden van patiënten. Hiermee worden families in een moeilijke periode van ziekte of behandeling van een familielid gesteund met “een bed dichtbij het ziekenhuis” maar vooral een “warm bad” door contact met lotgenoten en een luisterend oor van vrijwilligers.

 

Door de centrale behandeling van alle oncologie patiënten in het Erasmus MC is het Familiehuis Daniel den Hoed (sinds 1991 gevestigd in Rotterdam-Zuid) genoodzaakt te verhuizen naar een nieuw en groter Familiehuis. Tegenover het Erasmus MC, in de nieuwe wijk Little C, zullen familieleden van kankerpatiënten wederom ‘op zwaaiafstand’ van het ziekenhuis kunnen logeren. Ook ambulante kankerpatiënten zijn welkom in het Familiehuis.

 

Om dit nieuwe en grotere huis te kunnen realiseren (zonder financiële steun vanuit het ziekenhuis of overheid) is de zelfstandige stichting Familiehuis Daniel den Hoed afhankelijk van donateurs.

 

Lionsclub Rotterdam Kraalberg draagt met uw hulp graag een symbolische steen bij aan het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed.

 

Wilt u direct uw bijdrage geven aan het Familiehuis?

Klik dan hier: https://tikkie.me/pay/Familiehuis/hid1thqpkf2r47jvbiia.Voorgaande jaren heeft Lionsclub Rotterdam Kraaberg zich onder meer ingezet voor mooie relevante en vaak lokale goede doelen zoals Support Casper, Stichting De Vruchtenburg en de Tafel van Zeven. Naast financiele bijdragen zetten wij ons als serviceclub ook regelmatig in om goede doelen met daden en/of kennis te ondersteunen.

Copyright Lc Rotterdam-Kraalberg 2019 ©  All Rights Reserved