Het evenement

Op zaterdag 21 september 2019 wordt alweer de 28e Kraalberg oldtimertour georganiseerd.

 

De tocht zal in de ochtend rond koffietijd starten bij een nog nader te bepalen locatie.

 

Vervolgens zullen wij u leiden langs de mooiste plekjes van Rotterdam en omstreken, om na een rit met uitdagende vragen en opdrachten rond borreltijd neer te dalen op het finish terrein voor restaurant Gauchos aan de Weissenbruchlaan te Hillegersberg.

 

Ook voor niet deelnemers aan de tocht is het bezichtigen van al deze glimmende voertuigen uit “andere tijden” gestald op het gras aan de Bergse Plas een ware beleving.

 

Met een knipoog naar “het huidige” en “de toekomst” zullen een aantal automerken de nieuwste elektrisch aangedreven voertuigen showen en toelichten.

 

Op jong en oud wordt gerekend zo zullen er na de finish weer een aantal leuke verassende prijzen verloot worden en is er tevens een speelplek voor de allerkleinsten ingericht.

 

Met de opbrengst van deze benefiet-rit (inschrijfgeld, sponsorbijdragen, bar- en loterijopbrengst) ondersteunen wij het goede werk van Support Casper.

 

Noteer zaterdag 21 september 2019 alvast in uw agenda en meld u nu direct aan op deze website waarna onze instructies zullen volgen !

 

Wij hopen op uw deelname en verwelkomen u graag op deze leuke en onvergetelijke dag.

 

LIONS Kraalberg OTT 2019 organisatie

Donateurs:

 

Voor de 2018 hebben de volgende sponsoren hun bijdrage aan Support Casper en de Oldtimer Tour toegezegd. Naast onderstaande sponsoren hebben wij diverse anonieme sponsoren welke wij ook zeer erkentelijk zijn voor hun bijdrage aan het goede doel .

Copyright © All Rights Reserved