Het evenement

Oldtimer Tour Kraalberg 21 september 2019

editie 28

Zaterdag 21 september 2019 wordt de 28e Kraalberg oldtimertour georganiseerd. De tocht zal in de ochtend rond koffietijd starten bij het voetbalstadion van Feijenoord, De Kuip. Vervolgens zullen wij de equipes door middel van een uitdagende tocht langs de mooiste plekjes van Rotterdam en omstreken, om na een rit met uitdagende vragen en opdrachten rond borreltijd neer te dalen op het finish terrein voor restaurant Gauchos aan de Weissenbruchlaan te Hillegersberg.


Ook voor de niet deelnemers aan de tocht is het bezichtigen van al deze glimmende voertuigen uit “andere tijden” gestald op het gras aan de Bergse Plas een ware beleving. Met een knipoog naar “het huidige” en “de toekomst” zullen een aantal automerken de nieuwste elektrisch aangedreven voertuigen showen en toelichten.


Op jong en oud wordt gerekend zo zullen er na de finish weer een aantal leuke verassende prijzen verloot worden en is er tevens een speelplek voor de allerkleinsten ingericht.


Met de opbrengst van deze benefiet-rit (inschrijfgeld, sponsorbijdragen, bar- en veilingopbrengst) ondersteunen wij het Familiehuis Daniel den Hoed.

Copyright Lc Rotterdam-Kraalberg 2019 ©  All Rights Reserved