Rotterdam

Lionsclub Kraalberg

Sinds 1980 is Lionsclub Rotterdam Kraalberg een actieve en betrokken serviceclub die zich inzet voor de lokale gemeenschap in Rotterdam en omgeving. Als Lionsclub zijn wij trots op onze sterke betrokkenheid bij de stad en de mensen die er wonen. Met onze 40 enthousiaste en gedreven leden organiseren wij diverse activiteiten om ons steentje bij te dragen aan een betere samenleving. Dit doen wij onder het motto: 'WE SERVE', oftewel 'WIJ DIENEN'. Zo organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen, waaronder fundraisers voor goede doelen, sociale projecten voor mensen in kwetsbare situaties en educatieve initiatieven voor jongeren. Als Lionsclub hechten wij veel waarde aan het samenwerken met andere organisaties en instanties in de stad. We werken nauw samen met lokale gemeenschapsorganisaties, scholen en bedrijven om onze impact te vergroten en de resultaten van onze projecten te maximaliseren.
Onze leden zijn een diverse groep van professionals uit verschillende branches en disciplines. Dit zorgt voor een dynamische en stimulerende omgeving waarin we van elkaar leren en elkaar inspireren. Wij geloven dat we door samen te werken en onze talenten te bundelen, meer kunnen bereiken dan alleen. Als u ge├»nteresseerd bent in onze activiteiten of als u meer wilt weten over hoe u kunt bijdragen aan onze missie, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd open voor nieuwe idee├źn en samenwerkingsverbanden die ons helpen om een positieve impact te maken in de Rotterdamse gemeenschap en daarbuiten.

Foto

Oldtimer Tour Kraalberg

Daarnaast willen wij mensen aanmoedigen om open te staan voor dienstbaarheid naar de samenleving zonder persoonlijk financieel gewin na te streven. Daartoe onderneemt Lionsclub Kraalberg meerdere activiteiten. Een belangrijk onderdeel daarbij vormt het bij elkaar brengen van fondsen om minderbedeelden en kans-armen in de samenleving te ondersteunen.

Met de opbrengsten van de Oldtimer Tour: zijnde het inschrijfgeld, de sponsorbijdragen, de veiling-, en baropbrengsten ondersteunen wij elk jaar een lokaal goed doel.

 

Het bestuur

Het bestuur van de Lionsclub Kraalberg Rotterdam is thans als volgt opgebouwd:

Voor contact met Oldtimer Tour Kraalberg mail naar mail@otkraalberg.nl

Lions Club Rotterdam
Meidoornsingel 142
3052 BT Rotterdam
KVK-nummer 40343614